• Date
  • Categories

De Bio Wash is een geschakelde wasunit die van tweezitter kan worden uitgebouwd tot een waseiland met de hoeveelheid plekken die u wenst. De Bio Wash is voorzien van een kantelbare, diepe wasbak met geïntegreerde handdouche en uitneembare siphon. Een optioneel nekrubber zorgt voor extra wascomfort. Naast de wasbak wordt de werkvoorraad shampoo en conditioner geplaatst op een uitneembaar RVS rooster dat eenvoudig kan worden gereinigd.

De Bio Wash heeft geïntegreerde ruimtes voor voorraad en afval. De ondiepe lades zijn zo ingericht dat opgevouwen handdoeken en folie’s direct binnen handbereik liggen. De brede lager gepositioneerde diepe lades zijn geschikt voor het opbergen van shampoo, conditioner en andere benodigdheden.
De smalle lades van de Bio Wash herbergen twee afvalemmers die voor restafval en natte handdoeken gebruikt kunnen worden.
De ‘Push to open’ lades zijn voorzien van softclose sluiting en zijn met de hand danwel knie of voet te bedienen. Zo houdt u uw handen vrij voor de behandeling van uw klant.

Kleurcollectie Kleurcollectie

Bekijk ook eens